Sztárok

Amerikába költözne Kiss Ramóna

A Barátok közt sztárja a szerelmével utazott a tengerentúlra, ahol elvarázsolta a New York-i Broadway hangulata. A sorozatsztár szívesen választaná Amerikát új otthonául – írja a Bors.

Amerikába költözne Kiss RamónaKiss Ramóna kedvesével, a pókerbajnok Tóth Richárddal utazott Amerikába. Először Las Vegasban kötöttek ki, s amikor párja éppen nem játszott, akkor a Grand Canyonhoz utaztak el. A szerelmesek a hazajövetel előtt pedig New Yorkban is megálltak. Ramónának a legjobban a Broadway és környéke tetszett. „Elvarázsolt a színházak sokasága, a plakátok, a fények. (…) Ahogy ott álltam a színházak bejáratánál, azon gondolkodtam, milyen fantasztikus élmény lenne egyszer ezeken a deszkákon szerepelni” – vallotta be az Abigélben debütáló színésznő. Mint mondja, olyan jól érezte kint magát, hogy el tudja képzelni, hogy ott éljen. „Már az első lépéseknél olyan érzésem volt, mindig is New Yorkban laktam. Ha egyszer úgy hozza az élet, hogy valahova el kellene költöznöm, csak oda mennék” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top