Sztárok

Nagyágyút vet be a TV2

Nádas Györggyel bővül a Jóban Rosszban című sorozat stábja. A népszerű humorista augusztustól forgat a Csillagvirág Klinikán, mégpedig egy kegyetlen apát alakít a szappanoperában – írja a Bors.

Nagyágyút vet be a TV2A nyári szünetről való visszatérést követően Nádas György erősíti a Jóban Rosszban csapatát. A népszerű humorista Gyöngyi kegyetlen édesapját játssza a sorozatban, amelynek stábjába Liptai Claudia is visszatér. „Ez a karakter távol áll a valódi énemtől, az életben nem ilyen szülő vagyok” – hangsúlyozza Nádas. Mint mondja, félve indult először a forgatásra, mert ez számára egy teljesen új terep, sosem szerepelt még sorozatban. „Egy szeretni való, jó közösségbe kerültem, nagyon élveztem a forgatást” – árulta el. A bulvárlap szerint Nádas felbukkanása akár azt is eredményezheti, hogy egy másik karakter eltűnik a szappanoperából, amely jelenleg dupla, kétszer félórás epizódokkal látható naponta. A Jóban Rosszban producere, Nagy Tamás azonban kijelentette, a karakterek és a színészek sorsa egyáltalán nem azon múlik, hogy hány új kolléga forgat velük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top