Sztárok

Tvrtko segítségét kéri a TV2 sztárja

Az ÖsszeEsküvők egykori arajelöltje, Mása úgy döntött, felkutatja 21 éve nem látott édesapját. A keresésbe Vujity Tvrtkót is bevonná, aki az egykori megasztáros Kandech Evelyne apját is sikeresen megtalálta – írja a Blikk.

Fotó:  TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Huszonegy éve nem látott kubai apját kutatná fel Mása. Az ÖsszeEsküvők döntőjében Alekosz menyasszonyaként ismert, orosz származású anyuka legfőbb vágya, hogy kisfia és kislánya végre megismerje nagypapáját is. A TV2 párkereső műsorának sokat támadott sztárja csak annyit tud az apjáról, hogy Julio Alberto Gonzales Lazónak hívják, és a kubai Varadero városában él. A kétgyermekes anyuka a szakmát váltó Vujity Tvrtko segítségével kutatná fel rég nem látott édesapját, hiszen a tévés az egykori megasztáros Kandech Evelyne 21 éve halottnak hitt apukájára is rátalált a polgárháborús Sierra Leonéban, bár az akkori kutatóakcióját a tévécsatorna finanszírozta. Erre a jelenlegi gazdasági helyzetben azonban nincs sok remény, a TV2 Naplójának riportere legfeljebb csak tanácsokkal segíthet. Mása azonban segítséget kaphat apja felkutatásában a konzulátustól, illetve a Vöröskereszttől is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top