TV-sztárok

Interneten alázzák a TV2 sztárját

Nemcsak az ÖsszeEsküvők rezidenciáján, hanem a való életben sem népszerű Mása (23). Állítólagos ismerősei egy közösségi oldalon súlyos vádakkal illetik: bírálják mint anyát, és tartozásokat emlegetnek – olvasható a Blikkben.

Interneten alázzák a TV2 sztárjátA TV2 valóságshow-jának kétgyermekes anyukájáról – akit a többi arajelölt legszívesebben hazazavarna – többek között azt írják, hogy korántsem az odaadó anya mintaképe, mivel elhanyagolja a kicsiket. A vádakban az is elhangzik, hogy a gyerekeivel nem is  történhetett volna jobb dolog, mint hogy a nagymamájukhoz kerültek Moszkvába, mert így legalább van, aki megfürdeti őket, illetve rendes ennivalót ad nekik. A szomszédok még a gyámügyet is kihívták Mására, húgyszag terjed a lakásában, csak joghurtot ad enni a gyerekeinek, bárkin átgázol, ha úgy tartja érdeke – ilyen és ehhez hasonló kemény kijelentéseket lehet olvasni a TV2 menyasszonyjelöltjéről, aki – a fórumozók szerint – komoly közösköltség-elmaradást halmozott fel a 18. kerületi lakása után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top