Sztárok

Bereczki egyszer már félrelépett

A hétévnyi házasság után szakító álompár életében már korábban is voltak mélypontok - állítja a Hot! a lap szerint Bereczki Zoltán egyszer már megingott, de párja akkor visszafogadta.

Bereczki egyszer már félrelépettSzinetár Dóra és Bereczki Zoltán tökéletesnek tűnő kapcsolatába egyszer már belépett egy harmadik – írja a Hot! magazin. A színész a hűtlenségéről őszintén beszél egy interjúkötetben, s bevallja, hogy előbb elköltözött párjától, majd megcsalta. „Dórival volt egy szakasza a kapcsolatunknak – a Rómeó és Júlia premierje után egy hónappal –, amikor rövid időre elengedtük egymást. Voltak bennünk megválaszolatlan kérdések, és azt gondoltam, az egyedüllét vagy egy másik nő adhatja meg a válaszokat. Akartam Dórit, ezért jegyeztem el, de közben az önálló élet gondolata is ott motoszkált a fejemben. (…) Őszintén mondom, nem a szakításról szólt ez az egész, hanem arról, hogy megtapasztaljam, milyen önállóan élni. (…) Akkor kimondom, bár nehéz: volt más is akkor az életemben.” Arra a kérdésre, hogy ki viselte rosszabbul az évekkel ezelőtti elválást, a válással a munkáját bukó Bereczki az interjúban egyértelműen kijelentette, hogy nem ő, hanem Dóri szenvedett. Sőt bár megcsalták, a színésznő mégis megtett mindent, hogy újra működjön a kapcsolatuk.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top