Sztárok

Elment Malek Andrea hangja

Az énekesnőnek újra kellett tanulnia énekelni. A The Voice mestere lelki okokkal magyarázza, hogy ez megtörtént vele – írja a Bors.

Elment Malek Andrea hangjaMalek Andrea eddig titokban tartotta, hogy másfél évre elment a hangja. Az ausztriai színházi munkái alatt, amikor is éppen a Theater an der Wienben az Elisabeth című darabban naponta játszott, a nagy fizikai és lelki stressz miatt teljesen berekedt. Ennek az lett a következménye, hogy mindent le kellett mondania. „Ez a másfél éves időszak kemény lecke volt, ismét meg kellett tanulnom rendet tenni az agyam és az érzelmeim között, és tisztelni a hangomat, (…) s vele magamat: vissza kellett szereznem az önbecsülésemet” – emlékezik vissza az énekesnő, aki az újonnan induló The Voice című tehetségkutató egyik mestere lesz. Mint mondja, a természetgyógyásza és az énektanára segítségével gyakorlatilag újra tanult énekelni. Azóta nagyon sokat olvasott a testi betegségek pszichés eredetéről. Családtagjaival egyetemben egy évtizede csupán homeopátiás szereket szed, cseppek segítségével pedig rendszeresen méregteleníti a szervezetét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top