Sztárok

Életet mentett a magyar énekesnő

Völgyi Zsuzsi egy epilepsziás nő segítségére sietett az utcán. Az énekesnő, akit utólag felzaklattak a történtek, megmentette a rohamot kapott asszony életét – írja a Blikk.

Életet mentett az egykori magyar énekesnőA Romantic egykori énekesnője arra lett figyelmes, hogy egy nő eszméletlenül vergődik az úttesten, körülötte pedig hatalmas vértócsa volt, miután az eséstől felszakadt az álla. Völgyi Zsuzsi egyből sejtette, hogy epilepsziás rohamot kapott az ismeretlen asszony. A szemétégetőben dolgozó 32 éves énekesnő törölközőt tett az epilepsziás nő feje alá, majd hívta a mentőket. Mint mondja, mire a mentősök kiértek, addigra kiderült, hogy a nő a közelben lakik, és már szaladt is a párja, hogy bemenjek velük a kórházba. Völgyi Zsuzsit nagyon megviselték a történtek, elmondása szerint a mai napig nem tudja kitörölni ezt a szörnyű emléket. „Ahogy hazaértem, le kellett feküdnöm, hogy megnyugodjak” – vallotta be a milliókat bukó énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top