Sztárok

Lejáratják Schobert Norbit

A fitneszguru beperelte egy honlap üzemeltetőit, amely mögött szerinte a Greenpeace áll. Norbi állítja, gúnyt űznek a munkásságából, és állatkínzásban örömét lelő embernek állítják be – írja a Bors.

Lejáratják Schobert NorbitKomoly lavinát indított el Schobert Norbi azzal, hogy bírálta Bódi Sylvi és a Greenpeace közös kampányát. A fitneszguru kirohanását követően ismeretlenek létrehoztak egy Norbi let’s go nevű blogoldalt, ahol a sztár fényképét és cégének logóját használva jelentetnek meg álhíreket, hogy lejárassák az update életmód nagykövetét. Norbi szerint egy greenpeace-es külső aktivista állhat a blogoldal mögött, az ügyben pedig feljelentést tett. Állítása szerint ugyanis az oldal üzemeltetői bűncselekményt követtek el, és felelniük kell védjegybitorlásért, valamint hitelrontásért. „Az egészségért és a környezetvédelemért sokkal többet tettem, mint ők az aktivistáikkal az utcai pénzgyűjtéssel. (…) Két hete sünit mentettem, a múlt héten állatmenhelynek vittem eledelt. (…) Ha megnyertek volna egy jó ügy érdekében, sokat tudtam volna segíteni” – jelentette ki a tortacsatát is kirobbantó fitneszguru.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top