Sztárok

Meg akarták erőszakolni Győzike nejét

A showman állítása szerint a legjobb barátja kikezdett a feleségével, míg ő a dzsungelben forgatott. A roma rappernek lelkiismeret-furdalása van, hogy először nem hitt a párjának – írja a Bors.

Meg akarták erőszakolni Győzike nejétGáspár Győző négy éve őrzött titkát osztotta meg. Míg ő a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban szerepelt, addig a legjobb barátja kikezdett Bea asszonnyal, sőt – állítása szerint – erőszakkal akarta szexre kényszeríteni. „Otthon hagytam a feleségemet a »legjobb barátommal«. Egyszer csak Bea felhív azzal, hogy az a férfi meg akarta erőszakolni” – árulta el az adócsalással vádolt showman. Mint mondja, az volt a borzasztó, hogy annyira bízott a barátjában, hogy először nem hitt a nejének, s emiatt lelkiismeret-furdalása van. Győzike állítja, elképzelni sem tudta, hogy a férfi ilyesmire képes, ám egy hétre rá, hogy hazatért a dzsungelből, dobta az erőszakoskodót. Ám az illető nemcsak őt tette tönkre, hanem Bea asszony barátnőjét is, most pedig a luxusnyaraláson pihent showman testvérével barátkozik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top