Sztárok

Bedurvult az X-Faktor mentora

Nagy Feró kőkeményen megmondja a véleményét a tehetségkutató műsorban. Az X-Faktor újabb adásában még inkább előtört az énekesből a szókimondó énje – írja a Blikk.

Bedurvult az X-Faktor mentoraHatalmas változáson ment keresztül egy év alatt Nagy Feró. A nemzet csótánya tavaly már úgy tűnt, hogy lenyugszik, ám az X-Faktor szombaton indult újabb szériájában még kendőzetlenebbül mondja el a véleményét. „Nem arra voltunk kíváncsiak, milyen egy tökéletlen Axl Rose!”, „Szoktál énekelni? Otthon, ott kell!”, „Jó volt ez, de valahogy mégiscsak sz…r volt!”, „Ne csináljuk meg a szavazást, annyira szeretünk téged” – hangzottak Nagy Feró kemény beszólásai az első válogatón. Az énekes újra rég nem látott önmaga volt, vitte a hátán a show-t. A versenyzők azonban nem arra számítottak, hogy a korábban lágyszívűnek bizonyult mentor így kiosztja őket. Schiwert-Takács László, a műsor főszerkesztője szerint Feró valóban karcosabb lett, talán annak köszönhetően, hogy tavaly lányokkal dolgozott együtt, most pedig még a válogatónál tartanak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top