Sztárok

Meglepő fordulat Stohlnál

A büntetett előélet ellenére a színész visszakerült a társulati tagok közé, legalábbis a Nemzeti Színház honlapja szerint. Márpedig Stohlnak még két évet kell várnia az erkölcsi bizonyítványra – írja a Blikk.

Meglepő fordulat StohlnálStohl András visszakerült a Nemzeti Színház honlapján a társulati tagok, azaz a közalkalmazott színészek közé. Ennek a státusznak azonban a törvényi előírás mellett mindenképpen az erkölcsi bizonyítvány bemutatása a feltétele, márpedig a börtönviselt Stohlnak még két évig nem lesz ilyen papírja. A színész esetleges „rehabilitációjának” az ügyében az elsőfokú ítéletet hozó bíróság lenne illetékes. Itt dönthetnek az erkölcsi bizonyítványa idő előtti kiadásáról, külön benyújtott kérvényre. Ám Stohl ügyében nem érkezett beadvány se a bíróságra, se a Kúriára. A színháznál pedig nem kommentálták, hogyan került vissza a színész a „régi” státuszba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top