Sztárok

Így próbál felejteni Bereczki

A válófélben lévő énekes kislányával, Zorkával és barátaival Hévízen vakációzott. A mintaapaként viselkedő Bereczki bulizás és hölgyek társasága helyett minden percét csak a gyermekének szentelte – írja a Bors.

Így próbált felejteni BereczkiEgy hévízi, négycsillagos hotelben töltött pár napot kislányával és barátaival Bereczki Zoltán. A bulvárlap értesülése szerint a válófélben lévő énekes több órán át együtt pancsolt Zorkával. Leste kislánya minden kívánságát, úszni tanította, játszott vele a vízben és a medence szélén is. Bár a barátai is ott voltak, bulizás helyett azonban vacsora után a szobájába sietett, hogy elaltassa Zorkát. A Bors úgy tudja, hölgyeket egyáltalán nem láttak a mintaapaként viselkedő, munkába menekülő énekes körül. „Bár az őszi időszak igen sok elfoglaltsággal jár, Zoli kerített pár napot arra, hogy Zorkával együtt legyen” – mondta Bereczki menedzsere, Ferenczi Orsolya. Ami a volt feleségét, Szinetár Dórát illeti, az énekesnő teljes átalakuláson esett át: levágatta a haját, és jó pár kilót leadott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top