Sztárok

A megasztáros testvére is indult a Voice-ban

Rúzsa Magdi nővére is próbálkozik a TV2 újonnan induló tehetségkutató műsorában. A megasztáros nagyon drukkol a testvérének, még a felvételre is elkísérte – írja a Blikk.

Megasztáros testvére is indult a Voice-banRúzsa Magdi nővére is versenybe száll a The Voice-ban. Annamária ugyanis a Megasztár 3. győztesének a nyomdokaiba szeretne lépni. A bulvárlap úgy tudja, Magdi nővére túl egy váláson, két kisgyerekkel mert nekivágni a versenynek, sőt régóta álmodik arról, hogy a hivatalosan is magyar énekesnő hosszú idő után most újra hallhassa őt énekelni. Magdi vitte el a tehetségkutató műsor meghallgatására a nővérét, ahol nagyrészt már énekesként dolgozó profikkal kell harcba szállnia. „Sok olyan zenészcsalád van, ahol mindenki a maga útját járja, és ha két jó testvér egyetért, akkor ebben nincs semmi különös” – kommentálta röviden Rúzsa Magdi, aki pár éven belül már szülni szeretne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top