Sztárok

Kigyúrta magát a Barátok közt sztárja

A magánéleti kudarca után a sportba menekült Németh Kristóf, és tökéletesre gyúrta izomzatát. A színész egyelőre csak komolytalan kapcsolatokra nyitott - írja a Bors.

Nem vágyik tartós kapcsolatra a Barátok közt sztárjaNémeth Kristóf két éve, házassága felbomlása után úgy döntött, visszahozza életébe a rendszeres edzéseket. Mint mondja, az önpusztító életmód helyett inkább a sportot választotta. Nemcsak kigyúrta magát, hanem húsz kilótól is megszabadult. A színész – akinek veszélybe került a megélhetése – hetente kétszer jár a konditerembe, emellett pedig otthon is súlyzózik. A válása óta azonban nincs komoly kapcsolata. Elmondása szerint csak komolytalan kapcsolatokra nyitott. „A tartós párkapcsolat egyelőre nem szerepel a terveimben. (…) Jó ideje nem vagyok szerelmes” – árulta el Németh Kristóf, aki kisfiát közös szülői felügyelettel neveli volt feleségével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top