Sztárok

Ők lesznek a Szombat esti láz sztárjai

Pár hét, és indul a táncos vetélkedő, amelynek fellépői milliókért szerepelnek majd a show-ban. Tóth Gabi, Vastag Csaba és VV Anikó is a nagyszabású műsor szereplője lehet, ám eltérő gázsival - írja a Bors.

Ők lesznek a Szombat esti láz sztárjaiHárom- és ötmillió forint között kereshetnek azok a sztárok, akik az RTL II táncos műsorában szerepelnek. Mint a bulvárlap megtudta, többen maguk ajánlkoztak a műsorba – amelynek már megvannak a műsorvezetői – szereplőnek. A táncos vetélkedő sztárjainak a fizetése azonban így is csak körülbelül az egytizedét viszi el a műsor teljes költségvetésének. A Szombat esti láz jelöltjei között ott van Tóth Gabi és Vastag Csaba, aki – a Bors értesülése szerint – állítólag 5 milliónál nagyobb gázsit szeretne. VV Anikó és Barabás Éva ugyancsak a táncosok között lehet. Sőt olyan sztár is felbukkanhat a műsor szereplői között, aki jelenleg nem köthető egyértelműen az RTL-hez, még ha korábban a csatorna alkalmazottja volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top