Sztárok

Újabb jel: Kate Middleton valóban babát vár

Újabb jelek utalnak arra, hogy Katalin hercegnő kisbabát vár. Vilmos herceg neje, ugyanis három egymást követő fogadáson is vízzel koccintott.

Újabb jel: Kate Middlet valóban babát vár?Vilmos: “Két gyermeket szeretnénk”

Hétfőn az amerikai Star magazin indította el a terhességről szóló pletykákat. Szerintük ugyanis, a jövendő királynő ruháit úgy alakították ki, hogy azokból még 3-4 centit ki lehessen engedi, ha nőni kezd Katalin pocakja. Szerdán már maga Vilmos herceg adott okot a pletykára, amikor egy kisfiúnak azt mondta: legalább két gyermeket szeretne és szeretné, ha az első minél hamarabb megérkezne.

Katalin már nem iszik alkoholt

Most itt az újabb jel, ami arra enged következtetni, hogy Katalin hercegnő valóban állapotos. Vilmos herceg és neje Szingapúrba utaztok, és számos hivatalos fogadáson vettek részt az elmúlt napokban. Azonban egyiken sem koccintottak pezsgővel, csupán vízzel! “Ha Katalin még nem is terhes, elég egyértelmű, hogy már dolgoznak a babaprojekten“- írja a Daily Mail.

Szeretnének láthatatlanok lenni

Katalin és Vilmos egyébként számos olyan programon vesz részt, ahol gyerekekkel találkoznak. A hercegnő festett az egyik óvoda kis lakóival, de egy iskolában is tiszteletüket tették. “Megkérdeztem Vilmos herceget, hogy milyen szuperképességet választana magának, ha szuperhős lenne. Azt válaszolta, hogy láthatatlan lenne. Ugyanezt kérdeztem Katalin hercegnőtől is, ő azt felelte, hogy ő is a láthatatlanságot választaná, különben Vilmos bármikor belopózhatna hozzá észrevétlenül“- mesélte egy kislány a brit lapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top