Sztárok

Színésznőnek áll Tóth Gabi

Egy színdarabban vállalt főszerepet a fiatal énekesnő, aki igyekszik szakítani a lázadó rocker imázsával. Tóth Gabi ezúttal verselő prózai színészként próbálja ki magát - írja a Bors.

Színésznőnek áll Tóth GabiHamarosan színésznőként debütál Tóth Gabi a Finito című tragikomédiában. Az énekesnőt Forgács Péter kérte fel Tigris Niki, a bukott popdíva szerepére. Mint mondja, nagy kihívás számára, s reméli, hogy komolyabban veszik majd őt a nézők. Gabinak – aki az RTL II csatornán hamarosan táncosként is bemutatkozik – sok dalszöveget kell majd megtanulnia, sőt a rá váró prózai rész is rímes. A bemutató januárban lesz Győrben, így pár hétre oda is költözik. Mindemellett az egykori megasztáros egy műkörmös cég arca lett. „Nagyon nagy dolog ez nekem. (…) Próbálok komolyabb imázst kialakítani, hogy ne úgy emlegessenek, mint a lázadó Tóth Gabi. Szeretném magamról lemosni ezt a bélyeget” – jelentette ki a testvérével kibékült énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top