Sztárok

Összejött a mentor és az X-Faktor producere

Ronan Keating zenész, az ausztrál X-Faktor egyik mentora összejött a műsor producerével. A férfi csak nemrég vált el nejétől.

A Boyzone együttes egykori tagja, a lapoknak elismerte, hogy szerelmes lett Storm Uechtritz producerbe. Elmondása szerint már két éve barátok – Keating akkor csatlakozott az ausztrál X-Faktorhoz -, de szerelmesek csak később lettek. “Nagyon boldogok vagyunk együtt. Igen Storm a kedvesem”nyilatkozta az énekes, akiről 2010-ben kiderült, hogy egy háttértáncosával megcsalta feleségét, három gyermeke anyját, ám akkor még nem váltak el.
Amikor Ronan elkezdte forgatni az X-Faktort, a felsége és a gyerekei is kiköltöztek Ausztráliába. Napközben folyton Stormmal flörtölt, este pedig hazament a családjához“- árulta el egy forrás a Daily Mailnek. A pletykák miatt Storm elhagyta az X-Faktort és a konkurens, The Voice tehetségkutatóhoz szerződött. Tavaly nyáron Ronan Keating elismerte, hogy házassága zátonyra futott, és feleségével a válás mellett döntöttek. Keating azóta, vagyis immár egy éve van együtt egykori munkatársával.

Összejött a mentor és az X-Faktor producere!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top