Sztárok

Kiütötte Erdélyi Mónika Gombos Edinát

Joshi Bharatnak le kellett mondania az eddigi műsorvezetőtársáról. A sorselemző ugyanis a jövőben a kibeszélőshow-k háziasszonyával, Erdélyi Mónikával alkot egy párost, akihez titkos barátság fűzi - írja a Bors.

A TV2 vezetői úgy döntöttek, hogy a megújuló FEM3 csatornán induló új beszélgetős műsorban nem Gombos Edina kap szerepet Joshi Bharat mellett, hanem a pluszkilóitól megszabadult Erdélyi Mónika. Mint a bulvárlap megtudta, miközben riválisokként harcoltak a nézettségért, addig a magánéletben, titokban barátok voltak. A viszonyukat az sem árnyékolta be, hogy a műsorvezetőnő exe, Mukli Gyula Joshi műsorában tálalt ki a szakításukról. „Sokat beszéltünk telefonon már abban az időben is, amikor a nézettségért harcoltunk. Az munka volt, magánemberként viszont igen jól kijövünk, kijöttünk egymással. Amint kiderült, hogy együtt fogunk dolgozni, mindketten nagyon örültünk a lehetőségnek, és abban a pillanatban eltemettük a múltat” – hangsúlyozta az indiai sorselemző, akit a Mónikával induló közös projektje elválasztott Gombos Edinától, akivel eddig népszerű párost alkottak. Edina a továbbiakban is Joshi feleségével dolgozik együtt a Nagytakarítás című műsorban.

Kiütötte Erdélyi Mónika Gombos Edinát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top