Sztárok

Máris lecserélték a Voice mestereket

Három évad után lecserélnek két mestert az amerikai Voice című tehetségkutatóban. Bár nézettségben most is verik az X-Faktort, a dundi Aguilerának mennie kell.

Máris lecserélték a Voice mestereketAz amerikai Us Weekly magazin úgy tudja, hogy a negyedik évadtól – vagyis jövőre – már csak a Maroon5 frontembere Adam Levine, és a country énekes Blake Shelton marad a Voice zsűrijében. Christina Aguilera és Cee-Lo Green viszont távozik. Helyükre egy másik szőkeség Shakira, és a rapper Usher érkezik.

Aguilera örül a távozásnak, mert a műsor miatt, nem jut elég ideje arra, hogy új albumát népszerűsítse és koncertezzen. “A fiamra is sokkal kevesebb időm jut, pedig szüksége lenne rám”- ecsetelte az énekesnő.

Magyarországon a TV2 október közepén tűzi műsorra a Voice-t. Az első évad mentorai: Meső Misi, Somló Tamás, Malek Andrea és Caramel lesznek. A hozzáállásom mit sem változott: továbbra is úgy gondolom, túl sok a tehetségkutató, azonban túl kevés a nem középszerű, hanem kirobbanóan zseniális produkció. Azért vállaltam el a mesteri teendőket ebben a műsorban, mert tetszik, ahogy az egész ki van találva, hogy a jók közül is csak a legjobbak kerülhetnek be, és a struktúrából adódóan felcsillant előttem a remény, hogy tényleg igazi gyöngyszemre bukkanhatunk. Már kíváncsi vagyok, milyen lesz a csapatom. Azt nem viselném jól, ha az általam kiválasztott versenyző más mesterhez szeretne kerülni, de ha egy R’n’B-előadóról van szó, akkor persze csöppet sem sértődöm majd meg, ha Caramelnél köt ki”- nyilatkozta nekünk Somló Tamás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top