Sztárok

Eldurvult a viszály Tóth Vera és Gabi között

Már nem is beszél egymással a két énekesnő, sőt Gabi megszakította a kapcsolatát a nővérével. A fiatalabbik Tóth lány szerint a karrierük miatt alakult így minden.

Eldurvult a viszály Tóth Vera és Gabi közöttÁtmenetileg minden kapcsolatot megszakított egymással Tóth Gabi és nővére, Vera. A testvérek olyannyira eltávolodtak egymástól, hogy nemhogy egy színpadon nem lépnek fel együtt, a Megasztár egykori győztese még azt is megtiltotta a húgának, hogy egyáltalán megemlítse a nevét. „Annyira más utakon járunk, hogy nem tudunk egyetértésben élni. Vera bekerült egy olyan társaságba, ami egyáltalán nem az én világom. (…) Hirdetik, hogy mi vagyok az underground, közben pedig állandóan szapulják azt, aki a popszakmában érvényesül, és a bulvárlapokban szerepel. Holott ő is a bulvárnak köszönheti a fellépéseit, hogy felfedezték” – magyarázta a Blikknek a színésznőnek álló Gabi, aki szerint új barátai nagyon nagy hatással vannak Verára. Állítja, Vera nagyon befolyásolható, és úgy érzi, hogy szégyelli őt. Elmondása szerint nincs miről beszélniük, nincs közös témájuk; ugyan szereti a testvérét, de jelenleg nem akar vele beszélni, mert nagy fájdalmat okozott neki. Sőt annak ellenére sem akar békülni, hogy egyre romlik a cukorbeteg édesapjuk állapota.

A Bors úgy értesült, a rosszmájúak szerint Vera féltékeny a húga sikereire, azért kerüli, hogy egy színpadra lépjen vele, mert attól fél, hogy Gabi ellopja a show-t, és elhomályosítaná énekesi teljesítményét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top