Sztárok

Újabb operettsztár házassága borult

Románc szövődött a kétgyermekes Janza Kata és kilenc évvel fiatalabb kollégája, Szerényi László között. A színésznő közleményben tudatta, hogy elvált férjétől, a táncosként dolgozó Kővári Lászlótól – írja a Blikk.

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra válása után újabb operettsztár kapcsolata ért véget. Mint kiderült, a Veled, Uram! című rockopera szerelmesei, Janza Kata és Szerényi László a való életben is egy párt alkotnak, ám mindeddig tagadták románcukat. Többen ugyanis úgy tudták, hogy a színésznő még együtt él második férjével, a táncosként dolgozó Kővári Lászlóval, akivel közös gyermekük is született. Janza és Szerényi kapcsolata már hónapok óta nyílt titok színházi berkekben, a szerelmesek azonban mostanáig nem vállalták egymást nyilvánosan. A kedd esti Náray Erika – Kökény Attila koncerten azonban egy-egy érintés árulkodott a kapcsolatukról, az előadás után pedig forró csókot is váltottak az utcán, majd közösen indultak haza. A bulvárlap kérdésére Janza Kata közleményben tudatta, hogy „az elmúlt hónapokban – közös megegyezéssel – Kővári Lászlóval alkotott házastársi életközösségüket felbontották”. A 40 éves színésznő egyébként öt darabban játszik együtt Szerényivel, ebből kettőben szerelmespárt alakít.

Fotó:  RTL Klub / Sajtóklub
                  Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top