Sztárok

VV Évára rendőrt kellett hívni

VV Éva nem zavartatta magát, hogy egy limuzinos sofőr várja a ház előtt, aki a mellműtétére kéne hogy szállítsa. Ajtót nemcsak a sofőrnek nem nyitott, hanem a rendőröknek sem, akiket ki kellett hívni miatta.

VV Évára rendőrt kellett hívniVV Évának nem sikerül túl jól a tervezett változás. Az már egyértelmű, hogy a józansági fogadalomnak lőttek, új rádióműsorába sem kezdett bele, most pedig még a lelkesen várt mellműtétével sem sokat törődött, amikor rosszullétre hivatkozva lemondta azt. Persze csak akkor, amikor a sofőr már a ház előtt várt rá, hogy a helyszínre vigye. A sofőr és a szomszédok szerint is mellébeszélés volt csak a rosszullét, amire hivatkozott. Olyan bulit csapott ugyanis ez idő alatt a lakásában, hogy rendőröket kellett hívni rá. Az új lakótársnőjével és két szomszéd sráccal dorbézoltak. „A hölgy egy hete költözött ide, de már az éjszaka folyamán elhatározta, hogy elmegy, képtelen Évával élni. Fent aludt nálam” – mesélte a Borsnak a fenti szomszéd. Később a szétcsúszott exvillalakó, aki nemrég apját okolta pánikbetegségéért, ámokfutott egyet a lépcsőházban is, a szomszéd ajtaján dörömbölt, rendőröket is kellett hívni rá, színes éjszakája volt a lakóknak. A plasztikai sebész egyelőre megértő, és újabb időpontot fog felajánlani a műtéthez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top