Sztárok

Jimmy halála előtti titokzatos telefonhívása

Ez alkalommal Jankai Béla, Jimmy egykori zenekarvezetője árult el néhány titkot.

Azt Jankai is alátámasztja, hogy Jimmy azért hordott fegyvert, mert félt a vérmes rajongóktól. Ám azt is mondja, hogy Jimmy pontosan tudta: nem fog sokáig élni. „Egyszer azt mondta nekem, hogy nem fog sokáig élni, mert aki különleges, az nem kap hosszú életet a sorstól…” – mondta a Blikknek Jankai, aki szerint végzetes baleset történt azon a hajnalon, igaz, azt ő is elismeri, hogy akkoriban nem volt valami jókedvű az énekes.

„December 28-a este volt, amikor felhívott, hogy Pálmai Zolival menjünk át hozzá kicsit iszogatni, mert egyedül van a lakásban. Nekem négy gyerekem volt otthon, nem tudtam magukra hagyni őket. Hallatszott a hangján, hogy le van törve, akkor már tudtuk, hogy műsora, a Péntek esti vigadó a végét járja, és a családi életével sem volt minden rendben. Vissza akartunk térni a vidéki művházakba, tavasszal indult volna egy unplugged turnénk, ahol kis közönség előtt újrahangszerelt dalokat játszottunk volna” – mesélt Jankai a Blikknek a soha meg nem valósult tervekről…

Jimmy halála előtti titokzatos telefonhívása

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top