nlc.hu
Sztárok
Jimmy halála előtti titokzatos telefonhívása

Jimmy halála előtti titokzatos telefonhívása

Ez alkalommal Jankai Béla, Jimmy egykori zenekarvezetője árult el néhány titkot.

Azt Jankai is alátámasztja, hogy Jimmy azért hordott fegyvert, mert félt a vérmes rajongóktól. Ám azt is mondja, hogy Jimmy pontosan tudta: nem fog sokáig élni. „Egyszer azt mondta nekem, hogy nem fog sokáig élni, mert aki különleges, az nem kap hosszú életet a sorstól…” – mondta a Blikknek Jankai, aki szerint végzetes baleset történt azon a hajnalon, igaz, azt ő is elismeri, hogy akkoriban nem volt valami jókedvű az énekes.

„December 28-a este volt, amikor felhívott, hogy Pálmai Zolival menjünk át hozzá kicsit iszogatni, mert egyedül van a lakásban. Nekem négy gyerekem volt otthon, nem tudtam magukra hagyni őket. Hallatszott a hangján, hogy le van törve, akkor már tudtuk, hogy műsora, a Péntek esti vigadó a végét járja, és a családi életével sem volt minden rendben. Vissza akartunk térni a vidéki művházakba, tavasszal indult volna egy unplugged turnénk, ahol kis közönség előtt újrahangszerelt dalokat játszottunk volna” – mesélt Jankai a Blikknek a soha meg nem valósult tervekről…

Jimmy halála előtti titokzatos telefonhívása

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top