Sztárok

Összeomlott Zámbó Krisztián

Az énekes be sem fejezte a dalt az X-Faktorban, hanem lerohant a színpadról. A kiborulása ellenére is továbbjutott Jimmy fia a tehetségkutatóban – írja a Blikk.

Összeomlott Zámbó KrisztiánZámbó Krisztián az X-Faktor eddigi fordulóiban nagyon jól szerepelt, ám legutóbb anélkül, hogy befejezte volna a dalát, kisétált a színpadról, majd a színfalak mögött térdre rogyva siránkozott. „Nem hiszem el, teljesen ki vagyok készülve. Nagyon akartam, lehet, túlságosan is” – panaszkodott a 32 éves énekes, aki végül továbbjutott, és bekerült a legjobb 25 versenyző közé. Krisztián – akit nagyon jól ismer a zsűri – állítja, nem volt felkészülve sem testileg, sem lelkileg, a mentoroknak pedig megfogja hálálni a továbbengedést azzal, hogy a következő fordulóra „nagyon durván felkészül”. Mint mondja, meg kell tanulnia elrejtenie a stresszt és a feszültséget, s jól tudja, hogy ez egy kemény verseny, de állítja, bírni fogja. Az X-Faktorban való szereplése miatt azonban nem tudott jelen lenni a szombat esti Zámbó Jimmy-emlékkoncerten és díjátadó gálán, ezért csak videoüzenetben jelentkezett be az elfoglaltságai miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top