Sztárok

Nicole Kidman sokkoló titkot árult el Tom Cruise-ról

Mát több mint 10 éve annak, hogy Nicole Kidman és Tom Cruise elváltak. Ám a színésznőnek még ma is vannak olyan titkai, amelyekről eddig nem beszélt. Egy friss interjúban azonban kipakolt korábbi házasságáról.

Nicole Kidman sokkoló titkot árult el Tom Cruise-rólKidman a Harper’s Bazaar magazinnak adott interjújában elmondta: soha nem érezte magát annyira erősnek és magabiztosnak, mint azután, hogy 2001-ben elhagyta a Top Gun mozi sztárját. Nicole így mesélt házasságáról: „Gyakorlatilag egy ismeretlen színésznő voltam, amikor 1989-ben megismertem őt. És úgy érzem, a hírnév, a csillogás teljesen tönkretette a kapcsolatunkat” – ecsetelte a színésznő, aki igyekezett úgy beszélni, hogy ne sértse meg Cruise-t.

„Úgy éreztem magam, mint akinek nagyon erősen szorítják a kezét. Kicsit nyomasztó és furcsa volt az egész házasságunk… Féltem, nagyon féltem. Egyáltalán nem éreztem jól magam akkoriban” – folytatta Kidman, aki szerint a válás után kapta meg azt, amire vágyott. „Ma már színésznőként vagyok híres, és nem azért, mert én voltam Tom Cruise neje. Nem a házasságom miatt vagyok az, aki.” Kidman egyébként jelenlegi férjéről is beszélt az interjúban. Azt mondta, énekes párja minden téren  – így az ágyban is – megerősítette az ő önbizalmát.

Tehát már csak 9 és fél évet kell várni, hogy Katie Holmes is beszéljen kicsit a volt házasságáról...

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top