Sztárok

Oláh Gergő felesége: “A mi házasságunkat nem fogja tönkretenni a hírnév”

Oláh Gergő az X-Faktor legjobbjai közé jutott szombaton. Ez pedig azt jelentette, hogy a kétgyermekes 23 éves apukának egy időre Budapestre kellett költöznie. Vidéken élő felesége azonban nem aggódik a házasságuk miatt, azt mondja: bebizonyítják, hogy nem minden kapcsolatot tesz tönkre a hirtelen jött siker és egy tehetségkutató.

Oláh Gergő felesége: „A mi házasságunkat nem fogja tönkretenni a hírnévGergő felesége, Niki nem tagadja, hogy sokkal nehezebb az életük otthon, amióta férje Budapesten él, az X-Faktor-házban. Ugyanakkor pontosan tudja, hogy a jövőjük szempontjából ezt az időszakot most túl kell élniük. „Az anyósom és a szüleim rengeteget segítenek nekem. Amikor pedig tudok, hétvégenként feljövök Gergőhöz, és hozom magammal a nagyobbik gyermekünket is” – kezdi az X-faktoros felesége.

„Nekem is van apukám, énekes”

Legjobban a gyerekeknek hiányzik a férfi; amikor csak meglátják az apjukat a tévében, sikítani, táncolni és énekelni kezdenek. „Nehezen értik meg, hogy reggelente miért nem ébreszti őket az apjuk. Amikor megkérdezik, hogy apa hol van?, majd megszakad a szívem. Ilyenkor azt szoktam válaszolni, hogy apuci elment Budapestre énekelni, most ez a munkája. A minap a lányunk a játszótéren odaszaladt egy kislányhoz, aki az apukájával játszott, és azt mondta neki: „Nekem is van apukám, csak elment énekelni” – meséli Gergő neje.

Oláh Gergő felesége: „A mi házasságunkat nem fogja tönkretenni a hírnév„Gergő megmarad ilyen embernek”

A fiatal asszonykát is gyakran kérdezgetik arról, mi lesz, hol fognak élni, ha Gergőnek beindul a zenei karriere. Niki azt mondja, nehezen hagyná ott eddigi életét, de megbirkózna vele, ha a férjét így könnyebben tudná támogatni. „Tudom, hogy Gergő megmarad olyan embernek, amilyen mindig is volt. És hiszem, hogy ezért is szereti majd meg a közönség. Tudom, hogy mindent értünk tesz. Be fogjuk bizonyítani, hogy nem minden házasságot tesz tönkre egy tehetségkutató, vagy a siker. Összetartozunk, és kész” – ecseteli Niki.

Gergő felesége minden szombaton este a stúdióban szeretné végigszurkolni férje fellépését. „Édesapám megígérte, hogy felhoz majd autóval, csak a gyerekek miatt aggódom. Ők ugyanis nem tudnak idegen helyen elaludni, még a nagyinál sem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top