Sztárok

Különc lánykérést választott a Mentalista sztárja – fotó

A Mentalista sorozat Rigsby nyomozója, Owain Yeoman különös módon kérte meg barátnője kezét. Naná, hogy a hölgy igent mondott.

„Nagyon boldogok vagyunk az eljegyzéstől, és jövő év júniusában megtartjuk az esküvőt” – mondta a 34 éves színész a People magazinnak. A Mentalista szereplője az év elején ismerte meg kedvesét, méghozzá egy jelzőlámpánál. Mindketten arra vártak, hogy a lámpa zöldre váltson, és ez az idő elég volt ahhoz, hogy Yeoman kicsalja a lány telefonszámát. Pár nappal később már az első randira is sor került. 
Legalább ennyire filmbeillő volt a lánykérés is. Yeomon ugyanis egy papírra azt írta: „Leszel a felesége?”, majd a lapot a kutyájuk szájába adta, aki odaszaladt vele a 27 éves lányhoz. Ezután a két és fél karátos gyémántgyűrű és a közel 500 szál rózsa már csak hab volt a tortán.

Úgy tűnik, csupa öröm és boldogság mostanában a Mentalista szereplőinek magánélete, ugyanis a sorozat Grace ügynökét alakító Amanda Righetti is most várja első gyermekét.

 
Különc lánykérést választott a Mentalista sztárja - fotó
 
Különc lánykérést választott a Mentalista sztárja - fotó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top