Sztárok

Váratlan hírt közöltek Schobert Norbival

Csupán három-négy évet élhetett volna a műtét nélkül Schobert Norbi, aki a sokkoló hír után azonnal az operáció mellett döntött.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, egy veleszületett szívbillentyű-rendellenessége miatt meg kellett operálni Schobert Norbi szívét. Norbi annak ellenére akarta ezt a fajta műtét, hogy az még csak kísérleti stádiumban van. „Ha nem csináltatom meg, lett volna három-négy évem, és meghalok. Akkor már nem lehetett volna műtéttel sem segíteni. Elszakadtam a barátaimtól, csak a családomnak, Rékának, a szerelmünknek szenteltem az időmet – mondta Norbi válaszként arra is, miért utazta be párjával és gyermekeivel az elmúlt hetekben szinte a fél világot. Majd a búcsú pillanatát is felelevenítette, azt a percet, amikor úgy nézett rá szerelmére, Rékára, hogy lehet, utoljára látja őt. – Ott láttam őt, az ajtóban, integetett, és próbáltam ezt elmenteni a fejemben, hogy ez legyen az utolsó kép a szerelmemről, a családomról. Megvolt az esélye, hogy nem jövök ki, és itt nem 1-2 százalékról beszélünk.”

Váratlan hírt közöltek Schobert Norbival

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top