Sztárok

Stohl kipróbálta a börtöndrogot

Stohl András jövő héten megjelenő könyvét a BVOP is vizsgálni fogja majd, a színész ugyanis embertelen ordítozásokról, megalázásokról mesél könyvében.

Stohl András szilveszter éjjelén a Rivortil nevű nyugtatóval vigasztalódott volna, amit a börtönben csak drogként használnak, ráadásul tilos is. „Ha egy szemet vesz be valaki, és mondjuk kávét iszik rá, a hatás lórúgásszerű” – mesél a szerről a melegekkel is jó kapcsolatot fenntartó Buci, aki 30-40 tablettát beszedő társaival ellentétben csak egy szemmel próbálkozott meg. „Talán az egyensúlyérzékem lett labilisabb, de nem röhögtem, a kedvem sem lett jobb, le sem lassultam tőle” – írta a színész, aki részletesen elmeséli azt is a könyvben, rabtársait hogyan alázták meg a fegyőrök. A Blikk információi szerint amennyiben a könyvben leírtakról kiderül, hogy csak fikciók, akár jogi következményekkel is járhat, épp ezért a BVOP is tüzetesen átvizsgálja majd a börtönnaplót.

Stohl kipróbálta a börtöndrogot

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top