Sztárok

Kozso bepereli Lady Gagát

Kozso azt állítja: rajongói felfedezték, hogy Lady Gaga tőle lopta legnagyobb slágerét. A szomorú szamuráj amerikai menedzsmentjére bízta a dolgot, akik beperlik a világsztárt.

Kozso talán még maga sem hiszi el, amit mond: szerinte ugyanis a világsztár Lady Gaga tőle lopta a Paparazzi című dalát. Kozso állítja: a dal néhány jelentős részlete tőle származik. „Szemfüles rajongóink jelezték, hogy ez a dal több részletében is megegyezik az egyik nagy sikerű régi technós muzsikánkkal, amit csak bulikon játszottunk. Megtaláltam minden régi próbatermi és bulifelvételt, még eredeti szalagra és kazettára rögzített változatban” – mesélte Kozso a Borsnak. Elmondása szerint persze Gaga és zeneszerzői korábban Kozso-bulikra járhattak Magyarországra, bár állítólag az interneten is keringett a dal egyik változata. „A kinti producerem – velem ellentétben – üzleti oldalról közelítette meg a kényes témát, és kijelentette, megteszik a jogi lépéseket, felveszik a kapcsolatot Lady Gaga embereivel” – magyarázta el a fogyókúrára ítélt Kozso, aki bevallása szerint pénz helyett egy duettel is megelégedne, de inkább amerikai menedzsmentjére bízza ezt az ügyet.

Kozso bepereli Lady Gagát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top