Sztárok

Bíróságon csatázott Komár utolsó éveiben

Komár László utolsó bírósági idézése akkor érkezett meg, amikor az énekes koporsóját kivitték a házból. Az özvegy ekkor omlott össze.

Komár László koporsóját kikísérő özvegyének újabb bírósági idézést kellett átvennie a postástól. „Erős embernek tartom magam, de ebben a pillanatban sokkot kaptam” – elevenítette fel a Blikkben az özvegy a szörnyű pillanatokat. Az özvegy elárulta, hogy férje ellen az elmúlt időszakban négy per is indult, amiből kettő már lezárult, az egyik egy munkaügyi per, a másik pedig a köztük lévő vagyonmegosztást tárgyalja. „Lacit nagyon nyomasztotta a pereskedés… Úgy éltünk, hogy igyekeztünk megfeledkezni erről az egészről, talán ezért borultam ki annyira, hogy most, a halála napján is egy újabb vagyonszerző per indult ellene” – meséli Komár Krisztina, aki igyekezett beteg férjét mindentől megóvni. A Blikk kiderítette, hogy a Komár ellen folyó perek az énekes halála után a jogutódlás megtörténtéig szünetelnek.

Bíróságon csatázott Komár utolsó éveiben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top