Sztárok

Ördög Nóra és Stohl újra együtt

Stohl András hosszú kihagyás után tűnt fel újra az RTL Klub képernyőjén. A színész az X-Faktorban énekelt szombaton este, és végre újra a régi kolléganőjével, Ördög Nórával állhatott egy színpadon.

Így tért vissza Stohl András a képernyőreStohl András, aki hamarosan megjelenő könyvében számol be a börtönéletről, az X-Faktor meglepetés produkciója lett a 3. élő show-ban. A színész azért kapott meghívást, mert az este a James Bond tematikájára épült, az aktuális James Bondnak, Daniel Craignek pedig nem más a szinkronhangja, mint Stohl András. Stohl ezúttal új szerepkörben, énekesként mutatkozott be, és sokat készült arra, hogy jól szerepeljen. „Először betojtam, amikor felkértek rá” – mondta, de nagyon örült a kihívásnak, és heti három alkalommal készült a fellépésre énektanárával.

A nézőket megosztotta Stohl visszatérése. „Nekem tetszett az ének is és a visszatérés is, bár némi meglepődést éreztem a nézőkön” – írta egyik olvasónk a Facebook-oldalunkon. Ám egy másik fórumban ilyen véleménnyel is találkoztunk: „Miért kell Stohlnak még mindig szerepelni?”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top