nlc.hu
Sztárok
Ashton Kutcher apa lesz

Ashton Kutcher apa lesz

Furcsán gömbölyödik Ashton Kutcher kedvesének pocakja. Mila Kunis pár hónapja azt mondta: szeretne fiatalon anyuka lenni...

Mila Kunis és Ashton Kutcher alig egy hónappal azután összeköltözött, hogy a 34 éves férfi végleg eljött feleségétől, Demi Moore színésznőtől. Most nagyon úgy tűnik, hogy már az első baba is hamarosan megérkezik a párhoz. Legalábbis a külföldi lapok mind azt találgatják, hogy Kunis terhes-e. „Szeretnék fiatalon anyuka lenni, nagyon szeretnék családot” – mondta még februárban a 29 éves színésznő a Glamour magazinnak, és idén augusztusban Kutcher is úgy nyilatkozott, hogy mindennél jobban szeretne már apuka lenni. Az amerikai Star magazin szerint a 34 éves színész úgy érzi, hogy éppen itt lenne már az ideje annak, hogy apuka legyen. „Ashton évekig próbálkozott Demivel, hogy közös gyermekük legyen, de ez soha nem jött nekik sajnos össze…” – írja a lap.

Ashton Kutcher apa lesz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top