Sztárok

Feleséget keres Caramel

Családra vágyik az énekes, akinek a Voice mellett nincs sok ideje ismerkedni. Szeretne már megállapodni, s ezért ma már másként választ párt magának, mint korábban – írja a Blikk.

Barátnő helyett immár feleséget keres Caramel, ugyanis a családalapítás szerepel a tervei között. A Voice mesterének határozott elképzelése van, hogy milyen nőt szeretne maga mellé. „Szeretem, ha velem törődnek, ha kényeztetnek. Ha mosnak, főznek rám. Cserébe én is férfiként viselkedem egy kapcsolatban” – jelentette ki a két hónapja szingli énekes, aki két-három gyereket szeretne. Elmondása szerint olyan nőt szeretne maga mellé, aki kimossa a zoknijait is, mert ha erre nem hajlandó, akkor valószínűleg a gyerek ruháit sem mosná ki. A Voice mesterének a tehetségkutató miatt nincs sok ideje ismerkedni, ráadásul nem szeret sem szórakozóhelyekre járni, sem randizgatni, viszont – saját bevallása szerint –, ha megtetszik neki valaki, akkor egyből kezdeményez.

Feleséget keres Caramel

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top