Sztárok

Kiss Ramóna vállalná az aktfotóit, ha lennének

Kiss Ramóna elégedett a botránnyal, amelyet a szexvideós jelenet okozott a Barátok köztben. Neki nincsenek ilyen felvételei, de azt mondja, nem minden aktfotó kínos, és a legjobb, ha kiáll az ember a nyilvánosság elé.

„A legegyszerűbb, ha nem készítünk intim felvételeket” – mondta a Barátok közt Zsófija a Borsnak a sorozat szexvideója kapcsán. Kiss Ramóna ritkán beszél magánéletéről, de azt mondja, vannak esetek, amikor jobb inkább kiállni a nyilvánosság elé. Scarlett Johanssonnak például nincs szégyenkeznivalója Kiss Ramóna szerint annak ellenére sem, hogy intim fotók kerültek elő róla, melyeket saját magáról készített meztelenül, a tükör előtt állva. „Az ő esetében egyáltalán nem tartom kínosnak a magáncélból készült aktképek nyilvánosságra kerülését – mondta a Barátok közt sztárja, és hozzátette: – Ebben a helyzetben ki kell állnia az emberek elé és néhány mondatos nyilatkozattal rövidre zárni a dolgot. Valahogy így: igen, ez én vagyok, nem ennek a fórumnak szántam, de véletlenül így történt.”

Kiss Ramóna vállalná az aktfotóit, ha lennének

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top