Sztárok

Ördög Nóra bejelentette: gyermeket vár

Ördög Nóra szerda délután megerősítette, hogy babát vár. A média reggel még azt találgatta, hogy a műsorvezető legutóbbi X-faktoros ruhaválasztása vajon felér-e egy beismerő vallomással.

Hetek óta rebesgették terhességét, Ördög Nóra végül szerda délután hivatalosan bejelentette saját blogjában, hogy valóban gyermeket vár, most van túl a terhessége 12. hetén. Azt is elárulta: nem volt könnyű teherbe esnie, több lombikprogramon van túl férjével, Nánási Pállal.

A Bors szerda reggeli számában szellőztette meg, hogy a műsorvezető egy évvel ezelőtt már ezért vett vissza pörgős munkamenetéből, s több interjúban is említette, hogy nagyon foglalkoztatja az anyaság gondolata. A bulvárlap úgy értesült, hogy második férjével, Nánási Pállal hosszú hónapokon keresztül próbálkoztak, még specialistához is fordultak, hogy megfoganjon a baba.

Az X-Faktor háziasszonya – aki a könyve megjelenésekor már sokat sejtetve nyilatkozott – egészen eddig nem jelentette be hivatalosan, a tévécsatorna folyosóin azonban már kész tényként kezelték a várandósságát.

Ördög Nóra bejelentette: gyermeket vár

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top