Sztárok

Melegrandira hívják Fehér Zolit

Az X-Faktor legutóbbi kiesőjével nem csak nők szeretnének találkozni, férfiak ugyancsak hívják randira. Az újranősült énekes azonban visszautasít minden ajánlatot – írja a Blikk.

Meleg férfiaktól kap ajánlatokat a legismertebb közösségi oldalon Fehér Zoltán. „Előfordult, hogy mindenféle ajánlatot tesznek nekem a férfiak. Voltak olyan illetők, akik egyenesen randira hívtak a Facebookon. (…) Előfordul, hogy nemes egyszerűséggel azt mondják, tetszem nekik” – árulta el a 25 éves énekes. Elmondása szerint azonnal hárítja ezeket a megkereséseket, mondván, ő egyáltalán nem vonzódik a férfiakhoz. „Nem tudom, miből gondolják az emberek azt, hogy meleg vagyok, pedig erről egyáltalán szó sincs” – magyarázta a napokban újranősült tehetség. Az X-Faktor kiesett versenyzőjének ugyan nők is felajánlkoznak, ám ő minden ajánlatot visszautasít, hiszen boldogan él nejével és kislányával.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top