Sztárok

Szétszakadt a ruhája: melltartót villantott II. Erzsébet unokája

Túlságosan kicsi volt a ruha Vilmos herceg unokanővérére, akinek hátán kettészakadt a ruha.

Az angol királynő legidősebb lányunokáját, Zara Phillipset – aki a londoni olimpián ezüstérmet szerzett lovastusában – egy rangos ausztrál lovasrendezvény nagykövetének kérték fel. A jövő januárban tartandó esemény promóciós fotózása, illetve egy kapcsolódó tévéműsor forgatása a napokban zajlott Queenslandben.

A felvételen Zarára egy magasan záródó, barna-piros ruhát adtak a stylistok, amivel elölnézetből nem is volt semmi gond. Hátulról azonban már annál inkább, ugyanis a ruha egy számmal kisebbnek bizonyult a kelleténél, és szétszakadt a hátán, aminek következtében közszemlére került Zara piros melltartója. Ugyan a reklámfotókon csak szemből fog látszani, a helyszínen dolgozó sajtófotósok azért megörökítették a látványt.

Bár nyilvánvalóan ő maga is tisztában volt a bakival, végig olyan természetesen viselkedett, mintha legalábbis ráöntötték volna a ruhát.

Képek: dailymail.co.uk
Képek: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top