Sztárok

Összeugrott Hajdú és Dömsödi

Egymásnak esett a NéwShowR két egykori műsorvezetője. Dömsödi Gábor szerint a Frizbi házigazdája túl sokat szerepelteti a gyerekeit a médiában. Hajdú viszont állítja, extársa szeret beszólogatni neki – írja a Bors.

Bár két éve nem dolgoznak már együtt, mégis komoly csata bontakozott ki Hajdú Péter és Dömsödi Gábor között. A vitát a Frizbi műsorvezetőjének egyik Facebook-bejegyzése robbantotta ki, amelyben kikérte magának, hogy azt írták a lapok: nem engedi mosolyogni kislányát. Volt műsorvezető társa erre azt tanácsolta neki, hogy úgy kezelheti a legegyszerűbben ezt a problémát, ha nem szerepelteti annyit a gyerekeit, hiszen az ő gyerekeiről egyáltalán nem cikkeztek. Mire Hajdú rákontrázott: „Sajnos te sem változol, még mindig az indulataid vezérelnek”. Dömsödi állítja, pedagógiai szándék vezérelte, amikor üzent Hajdúnak, csak figyelmeztetésnek szánta a megjegyzését. Hajdú viszont – aki legutóbb Puzsérral rúgta össze a port – nem titkolja, már a közös munkájukat is éles viták kísérték, kollégája ugyanis szeret neki beszólogatni.

Összeugrott Hajdú és Dömsödi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top