Sztárok

Pali bácsi: Stohl tönkretett

Pali bácsi állítja, tönkrement az élete, miközben a balesetet okozó színész újra ünnepelt híresség lett. Az idős férfi, akit lelkileg és anyagilag is megviseltek a történtek, még mindig Stohl bocsánatkérésére vár – írja a Blikk.

Miközben Stohl András karrierje és anyagi helyzete rendeződni látszik, az általa okozott baleset áldozatainak – a Kaincz család – helyzete kilátástalan. A legsúlyosabb sérült, Pali bácsi állítja, a színész egyetlen ígéretét sem tartotta be. „Tönkretett, nem fizetett és éli világát” – jelentette ki a 79 éves férfi, aki már a halálra készül. Pali bácsi becsapva érzi magát, hiszen mint mondja, a mai napig nem kért tőle bocsánatot az RTL Klub sztárja, ellene fordult és hazugsággal vádolta meg, ráadásul anyagilag sem támogatta, miközben a baleset és annak következményei (azóta sem tudták lecserélni az összetört autót, gyógykezelések stb.) súlyos anyagi terhet jelentenek neki és családjának.

Pali bácsi: Stohl tönkretett

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top