Sztárok

Stohl-per: rosszul van Pali bácsi

A gyerekei attól tartanak, hogy el fogják veszíteni a balesetben megsérült édesapjukat. Az idős férfi családtagjai nem viselték jól a kártérítési per tárgyalását – írja a Blikk.

Kaincz Pál egyre rosszabbul van, már a bíróságra sem tud elmenni, a gyerekei nagyon aggódnak érte. A lánya szerint a 79 éves férfi már a halálra készül. Kedden a színész ellen indított kártérítési perük bírósági tárgyalásán az idős férfi gyermekei tolmácsolták mondatait: „Meg fogok halni, én már kifelé megyek a temetőbe.” A családot egyébként felháborítja, hogy a baleset kapcsán a színész folyamatosan haknizik, könyvet ír, és látszólag népszerűbb, mint valaha. Úgy vélik, ennek ők fizették meg az árát. Mint Pali bácsi lánya elmondta, bármi is legyen az ítélet, mindenképpen a strasbourgi emberi jogi bírósághoz fordulnak. Ügyvédje szerint az idős férfi a sérülések helyét fájlalja, ez korlátozza a mozgásában is, ami tulajdonképpen éltette. Ma már gyógyszerek nélkül létezni sem tud, gyermekei szerint ebben az állapotában már semmi sem segíthet rajta. „Akármennyit fizet Stohl, ezt már nem lehet jóvátenni” – fakadt ki Pali bácsi fia.

Stohl-per: egyre romlik Pali bácsi állapota

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top