Sztárok

Kiderült Zámbó Krisztián balhés múltja

Zűrös diák volt az X-Faktor énekese, többször járta a 7. osztályt. Apja azonban bármikor kiállt fia mellett, akinél szülei válása után jelentkeztek a problémák – írja a Blikk.

Zámbó Krisztián számára nem ment könnyen a tanulás, balhés gyereknek számított. Az általános iskolát több különböző intézményben végezte el, volt olyan év, hogy négy iskolában is megfordult. Többször is megbukott, a hetedik osztályt háromszor járta. Mint a bulvárlap a kigúnyolt énekes egyik volt osztálytársától megtudta, Krisztián körül mindig volt valami kis balhé, valamint tanulni sem nagyon szeretett, ám Jimmyt nem érdekelték fia iskolai eredményei, mindig kiállt mellette. Egyik volt tanára pedig arról vallott, hogy örült, ha a fiú – akit Geszti Péter legszívesebben hazaküldene – a nevét fel tudta írni a dolgozatra. A még mindig versenyben lévő énekes nem tagadja, nagyon nehéz időszak volt az számára: a szülei válása, a sok költözés rányomta bélyegét a kamaszkorára. A sok kicsapongásnak végül Jimmy vetett véget azzal, hogy maga mellé vette a fiát.

Kiderült Zámbó Krisztián balhés múltja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top