Sztárok

Beperelték Stohlt könyve miatt

A BVOP elkészült a belső vizsgálattal, és be is perelte Stohl Andrást, könyvének íróját, szerkesztőjét, sőt még a kiadót is. Az érintettek perek sorozatára készülhetnek.

Ki legyen Aranyanyu? Ismerd meg a 12 döntőst, és dönts el Te, hogy kik kapják 2012-ben a Richter Aranyanyu Díjat és az elismeréssel járó 200 ezer forintot!

Stohl András valószínűleg nem számított erre. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága belső vizsgálatot indított, melynek során azt állapította meg, hogy a könyvben írtak több ponton sem egyeznek a valósággal. A szervezet ráadásul azoktól a lapoktól is helyreigazítást kért, amelyek korábban közöltek részleteket a könyvből. Ezeknek a helyreigazításoknak köszönhetően látható, a könyvből leginkább azt sérelmezi a BVOP, hogy Stohl szerint kivételezett bánásmódban részesítették. A színész nem kívánt reagálni az újabb perekre, könyvének írója, Szalai Vivien pedig annyit mondott: mindenről hangfelvételt készített.

Beperelték Stohlt könyve miatt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top