Sztárok

Zámbó Krisztiánt elhagyták

Stone már szinte megőrül hisztis lakótársától, Szabó Dávid pedig el is költözött. Áll a bál az X-Faktor-házban.

Ki legyen Aranyanyu? Ismerd meg a 12 döntőst, és dönts el Te, hogy kik kapják 2012-ben a Richter Aranyanyu Díjat és az elismeréssel járó 200 ezer forintot!

Stone leginkább Zámbó Krisztián gyerekes viselkedését kifogásolja. Az 52 éves versenyző úgy érzi, a verseny után szanatóriumba kell vonulnia. „Szabó Dávid már elköltözött, mert nem bírta tovább. Gyakorlatilag Krisztiánnak úgy lenne a jó, ha Stone-mentes lenne az élete, nekem meg úgy, ha Krisztián-mentes. Nagyon nehezen viseljük, hogy útban vagyunk egymásnak. Néha olyan dolgai vannak, mint egy tizenkét éves gyereknek. Őt mindig meg kell érteni, ha nem, megsértődik. És engem nem kell megérteni?” – tette fel a kérdést a Borsban Stone, aki speciális füldugóval próbál aludni a zajok miatt, de előfordult már olyan is, hogy inkább kifizetett 20 ezer forintot egy szállodai szobáért, csak hogy nyugodtan tudjon aludni.

Zámbó Krisztián mindenkit kikészít

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top