Sztárok

Kinyomoztuk, mi lett a Váratlan utazás sztárjaival

Egyetlen szuperképességük sincs, sőt a róluk mintázott bábuk sem hemzsegnek a játékboltokban, pedig Avonlea lakóit gyerekként ugyanúgy imádtuk, mint manapság sokan a Disney-üdvöske Hannah Montanát. Vajon mi lett velük?
Kinyomoztuk mi lett a Váratlan utazás sztárjaival

Nézd a Váratlan utazást, minden hétköznap 13:50-től a STORY4-en!

A Váratlan utazás nem véletlenül volt a kilencvenesek évek leginkább lelket melengető sorozata. Szinte nem volt olyan pubertáskorú, többnyire Felix Kingért dobogó szív, amelyik ne lázadt volna fel bármilyen kötelező családi program, vagy akár testvérvárosi kóristafellépés ellen, ha az szerencsétlen módon egy időre esett a hét évadot megélt kanadai szuperprodukció aktuális epizódjával. A fiktív, Prince Edward-szigeti kisvárosban, Avonlea-ben a 20. század elején (1903–1912) játszódó lebilincselő történet minden szereplőjét igenis családtagnak éreztük, de legalábbis szomszédnak, és még így, sok év távlatából is érdekel bennünket, hogy mi is lett a főhősökkel. Lássuk, melyik színésznek hogyan is alakult azóta a sorsa.

További képekért kattints a fotóra!
További képekért és a történetekért kattints a fotóra!
 Kinyomoztuk mi lett a Váratlan utazás sztárjaivalMi lett velük?

Így élnek most a Fókusz műsorvezetői!
Ilyenek a Vészhelyzet egykori sztárjai
Emlékeztek még a Beverly Hills 90210 szereplőire?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top