TV-sztárok

Villantás: 30 éves szexszimbólum lett Csobot Adél – fotó

A 18 éves Csobot Adél minden X-faktor adásban kihívó, korához képest talán túlságosan is szexis ruhában áll a színpadra. Most adáson kívül is szexis dívát játszik. A kérdés már csak az, hogy valóban erre van szükség?

Talán Adél és mentora, Malek Miklós nincs is tisztában azzal, hogy egy 18 éves lányból akarnak 30 éves szexis dívát faragni, hogy talán a harisnyatartó és tűsarkú cipők helyett a produkcióra kellene figyelniük. Úgy tűnik azonban, hogy Adélnak már nem elég a combvillantás és a piros latexruha, így legnagyobb példaképe, Marilyn Monroe bőrébe bújik.

„Nagyon szeretem Marilynt, sok filmjét láttam, az egyik kedvenc videóm, amit rengetegszer megnéztem, amikor a »Happy Birthday-t« énekli Kennedynek. Még ha nem ő volt a világ legnagyobb énekesnője, akkor is ő volt a nagy betűs NŐ. Minden mozdulatában elbűvölően szexis volt, és ha színpadra lépett, az összes tekintet rászegeződött, egy igazi példakép” – magyarázta az énekesnő, aki megtisztelve érzi magát, amiért egy akkora szexszimbólumhoz hasonlítják, mint Marilyn Monroe.

Vajon rendjén van így, hogy egy énekversenyen arról beszélünk, hogy ki mennyire szexis? És fontos egy 18 éves lányból 30 éves szexszimbólumot faragni? Valóban csak így lehet „eladni” az egyébként tehetséges Csobot Adélt? Ti mit gondoltok?

Villantás: 30 éves szex szimbólum lett Csobot Adél - fotó
Villantás: 30 éves szex szimbólum lett Csobot Adél - fotó
Villantás: 30 éves szex szimbólum lett Csobot Adél - fotó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top