Sztárok

Hajdút faképnél hagyta Sarka Kata

Szépen lassan minden részletet megtudunk Hajdú Péter könyvéből. Most például arról a részről ír a Blikk, amikor Sarka Kata faképnél hagyta a tévést az eljegyzés után.
fotó: Sanoma Archívum
Fotó: Sanoma Archívum

Viharos volt ez a kapcsolat az esküvőig, ezt még Hajdú és neje is elismeri. Többször szakítottak, egyszer például azért, mert Hajdú szerint Kata még gyerek volt lélekben. „Rossz most ezt mondani, de Katát eleinte nagyon nem éreztem. Gyönyörű volt, de úgy gondoltam, még gyerek. Úgyhogy szakítottunk. Utólag már tudom, életem legrosszabb döntése volt” – nyilatkozta a Blikknek Hajdú, akinek Mr. Frizbi című könyvét már bárki beteheti a karácsonyfa alá, ha éppen erre vágyik.

Persze ezt a szakítást is egy békülés követte, ám eleinte Kata hűvösen visszautasította Pétert, aki ettől teljesen elbizonytalanodott. „Kémkedni kezdtem utána, éjszaka odamentem a lakásához. Nagy nehezen sikerült meglágyítanom a szívét. Kata ugyan hozzám költözött, de mégis nagyon furcsa maradt” – mondja Mr. Frizbi. Ezután megkérte Kata kezét, ám ő négy nappal később szó nélkül lelépett. „Már éppen azon gondolkoztam, hogy a rendőrséget hívom, amikor végre jelentkezett. Furcsán viselkedett, összevissza beszélt. Azt mondta, megismert egy fiút, és hogy köztünk mindennek vége” – mesélte a Blikknek a részleteket Hajdú.

A romantikus sztori végét mindenki ismeri. Kata, elmondása szerint rossz társaságba keveredett, ahonnan képtelen volt kilépni, ám Mr. Frizbi a segítségére sietett. „Ha Péter akkor nem segít, nem is tudom, mi lenne ma velem. Azt hiszem, megmentette az életem” – mondta Sarka a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top