Sztárok

Botránykönyv készül Hajdúról

Kitálal a Frizbi műsorvezetőjéről egykori barátja, kollégája. Dömsödi Gábor készülő kötetén már most bosszankodik Hajdú Péter – írja a Bors.

Egyszerre két könyv kerül piacra Hajdú Péterről. Az egyikben – amire a műsorvezető roppant büszke – a tévés szakma kiválóságai méltatják munkásságát. A másiknak azonban egyáltalán nem örül, Dömsödi Gábor ugyanis 10 évnyi közös munkájukról rántja le a leplet. „Tárgyilagosan írok róla, meg is sértődik majd” – árulja el a készülő könyvről Dömsödi, aki a napokban összeugrott a Frizbi műsorvezetőjével. Az egykori tévés állítja, exkollégája kizárólag a saját körével találja meg a hangot, a „mélyértelmiséggel” már nem tud mit kezdeni; jószívű, de ez csak addig tart, amíg nem érinti a pénztárcáját; valóban meghatódik egy-egy szívszorító történeten, de ahogy vége a felvételnek, lerázza magáról a terhet, mint kutya a vizet; s elsősorban a pénz és a nézettség érdekli. A veterán tévés évek óta gyűjtögeti Hajdú megnyilatkozásait, mára már komoly dossziéja van belőlük. A bulvárlap úgy tudja, Hajdú – akit legutóbb Erdélyi Mónika osztott ki –, amikor megtudta, hogy volt kollégája könyvet ír róla, éktelen haragra gerjedt.

Botránykönyv készül Hajdúról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top